Dečija stomatologija

Dečija stomatologija je integralni deo celokupne stomatologije koja se bavi proučavanjem fizioloških i patoloških zbivanja u ustima deteta.

 

Zadatak dečije stomatologije


Dečija stomatologija u prvom redu za zadatak ima prevenciju i lečenje bolesti usne duplje i zuba, sticanje poverenja i želje dece da prihvate i preventivne i terapijske intervencije i, na kraju, davanje saveta koji bi trebalo da motivišu decu i roditelje da redovno posećuju stomatologa.

 

Dečiji stomatolog mora da izgradi poverenje


U stomatološkoj ordinaciji Barjaktarević posvećuje se velika pažnja radu s decom. Sticanje poverenja u stomatologa od najranijeg uzrasta je veliko dostignuće za svakog lekara i ostaje kao trajna dobit za malog, a sutra velikog pacijenta.

Kroz igru, toplu i neposrednu komunikaciju sa decom, iskusan dečiji stomatolog stiče poverenje deteta i to je najbolji put ka uspehu svake stomatološke intervencije, ili još bolje, prevencije.

Doktor Barjaktarević i njegov tim posvećuju veliku pažnju radu sa decom i dečijoj stomatologiji. Uložena ljubav i strpljenje u radu s malim pacijentima uvek dobijaju pravu nagradu – poverenje i vernost deteta.

 

dečija stomatologija

 

Treba razmišljati preventivno.  Za više informacija o ceni stomatološkog pregleda u našoj ordinaciji možete nas kontaktirati putem maila, broja telefona ili kontakt forme na našem sajtu.

 

Zalivanje Fisura