+381 11 32 22 425
Bulevar Kralja Aleksandra 32, Beograd, Srbija

Dentalni turizam

Ordinacija Dr Barjaktarević poklanja posebnu pažnju pacijentima iz inostranstva.

Ekspanzija dentalnog turizma dovela je proteklih godina veliki broj pacijenata iz svih krajeva sveta u našu ordinaciju. Zadovoljni klijenti su naša najbolja reklama, posebno kada se oni nalaze širom sveta!

Kvalitetne usluge, niže cene u odnosu na inostrane, učinile su Srbiju jednom od atraktivnijih destinacija gde ljudi dolaze po rešenje za sve zdravstvene probleme.

Naša ordinacija opremljena je najsavremenijom tehnologijom i ispunjavamo sve svetske standarde. Poznati smo po individualnom pristupu svakom pacijentu.

Svesni toga da je jedna od specifičnosti dentalnog turizma upravo ograničeno vreme ustanovili smo procedure koje nam omogućavaju da sve intervencije završimo u što kraćem roku.

Učinićemo da vam boravak u našem gradu bude što prijatnije iskustvo. Obezbeđujemo prevoz od aerodroma kao i prijatan smeštaj u blizini naše ordinacije.

Sigurni smo da će Vam saradnja sa našom ordinacijom omogućiti da spojite lepo i korisno i da ćete našu zemlju napustiti sa puno uspomena i blistavim osmehom na licu!

Zakažite pregled