ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Tamo gde se u stomatološkom tretmanu sreću nauka i umetnost, tu nastaje estetska stomatologija, ne kao posebna stomatološka disciplina, već pre kao sveobuhvatni pristup i kombinacija svih stomatoloških grana s ciljem dobijanja najboljeg rezultata za pacijenta iz estetske, funkcionalne i biološke perspektive.
Estetska stomatologija nudi širok raspon tretmana i mogućnosti za poboljšanje izgleda vaših zuba i osmeha. Iskusni tim ordinacije Barjaktarević može ponuditi rešenja za oštećene, istrošene ili prebojene zube, ortodonske tretmane i preoblikovanje desni,ugradnju implantata, mostova, faseta i vinira, ali i tretmane potpune rekonstrukcije stanja u ustima pacijenta, koje obuhvataju niz intervencija i stomatoloških zahvata a čiji je krajnji rezultat  vrhunski estetski i zdravstveni nivo.
Estetska stomatologija poslednjih godina postaje sve popularnija. Lep osmeh sa zdravim desnima i zubima nešto je što svi želimo i ono što naša stomatološka praksa uspeva da pruži našim pacijentima. Tretman i terapija koja se sprovodi moraju biti urađeni na najvišem nivou preciznosti, kvaliteta i veštine. Rezultat će biti lep, prirodan osmijeh sa zdravim zubima i desnima!
Ali, estetska stomatologija nije samo najnoviji hir u korigovanju izgleda dela lica! Kako biste osigurali zdravlje i lepotu svog osmeha u godinama koje su pred Vama, morate biti sigurni da su saveti koje dobijate od stomatologa u Vašem najboljem interesu, morate razumeti različite dostupne mogućnosti tretmana i intervencija, prednosti i nedostatke svake od njih. Naš cilj je da Vam pružimo upravo to i nećemo izostaviti da Vas upozorimo na bilo koji postupak ili tretman za koje smatramo da nisu u Vašem najboljem interesu. Ne dajemo laka obećanja, detaljno proučavamo svaku situaciju i zahtev pacijenta, ali i stojimo iza svojih stavova i predloga za postizanje lepog osmeha kako bismo očuvali zdravlje i integritet vaših zuba.

Primenjujući integrisani interdisciplinarni pristup u rešavanju problema kako bi se postiglo optimalno i dugoročno zdravlje zuba, funkcija i estetika, jednom rečju sve ono što danas savremena dostignuća u stomatološkoj praksi na polju estetike mogu ponuditi,  i Vama su dostupna u stomatološkoj ordinaciji Barjaktarević.

NAPOMENA

Sadržaj web sajta ordinacije nije zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen ličnim potrebama pojedinog korisnika. Informacije na sajtu ordinacije nisu zamena za lekarski pregled i savete medicinskog osoblja niti su sugestija za određeni program lečenja. Cilj informacija na sajtu je da dopuni vašu informiranost o zdravlju i lečenju. U slučaju zdravstvenog problema obratite se stomatologu. Pre primenjivanja bilo kakvog saveta pročitanog na sajtu ordinacije obavezno se posavetujte sa stomatologom.

32
+
Godina iskustva
7500
+
Zadovoljnih pacijenata
10000
+
Osmeha