IMPLANTOLOGIJA

Iskustvo pre svega! U ordinaciji Barjaktarević uspesno se bavimo implantologijom duže od 20 godina!

ZUBNI IMPLANTAT

Ugradnjom implantata nadoknađuju se izgubljeni zubi, rehabilituje se zubni niz i međuvilični odnosi.
Osim značajnog estetskog efekta na celo lice pacijenta, time se postiže i poboljšanje funkcije žvakanja i govora. Implantati su danas  idealna zamena za izgubljene zube i u širokoj su upotrebi u stomatologiji.
Implantologija je vrlo složena i dinamična oblast stomatologije. Stomatolog koji ugrađuje impantate mora imati vrlo temeljno i sveobuhvatno medicinsko i stomatološko znanje: anatomija glave i vrata, principe hirurgije, protetike, farmakologije, nege nakon intervencije. Jer, oralno okruženje je dinamično i savršeni uslovi za rad gotovo nikad nisu mogući a stomatolog mora imati sposobnost identifikovanja širokog spektra mogućih komplikacija i način njihovog, pre svega, izbegavanja, a u slučaju da do njih dođe, rešavanja.
U ordinaciji Barjaktarević ugradnja implantata se radi još od 1998.godine. Iskustvo duže od 20 godina, brojni seminari i obuke za usavršavanje, praćenje razvoja implantologije i primena novih metoda, instrumenata i sistema osnove su na kojima se bazira uspešan rad stomatologa u ordinaciji Barjaktarević, kada se radi o implantologiji.
Implantologija je stomatološka disciplina koja menja život i pacijtima i stomatolozima: pacijentima donosi bolji kvalitet života, bolje zdravlje i veliko zadovoljstvo estetskim rezultatima, a za stomatologe je to stalni izazov, veština koja se stalno unapređuje, postaje strast.

U ordinaciji Barjaktarević najčešće se koristi implantni sistem Astra Tech Dentsply Sirona.
Istraživanja i razvoj Astra Tech zubnih implantata u prethodnih tridesetak godina rezultovali su proizvodom koji može garantovati uspešnost u radu.
Ovi implantati omogućavaju trajne rezultate, a njegove karakteristike su:

  • (OsseoSpeed) – više kosti oko implantata za kraće vreme
  • (MicroThread) – očuvanje kosti
  • (Conical Seal Design) – stabilnija veza između implantata i nosača krunice (suprastrukture)
  • (Connective Contour) – zdrava i lepa meka tkiva prirodnog izgleda.

Kao što je sve u ovoj ordinaciji individualizovano, pa tako i  na osnovu individualnog plana terapije radimo protetski vođenu ugradnju implantata. Osim toga za svakog pacijenta izrađujemo individualno kreirane keramičke nosače krunica (suprastrukture).
Baš ne volimo da to budu konfekcijski izrađene zubne nadoknade i delovi implantata. Svako lice je drugačije i zaslužuje da mu se protetska nadoknada potpuno prilagodi, a na tom, Vašem, licu jedinstven, samo Vaš osmeh nakon završene terapije opravdava sav trud i vreme i pacijenta i stomatologa uloženo u sveobuhvatnu intervenciju.

NAPOMENA

Sadržaj web sajta ordinacije nije zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen ličnim potrebama pojedinog korisnika. Informacije na sajtu ordinacije nisu zamena za lekarski pregled i savete medicinskog osoblja niti su sugestija za određeni program lečenja. Cilj informacija na sajtu je da dopuni vašu informiranost o zdravlju i lečenju. U slučaju zdravstvenog problema obratite se stomatologu. Pre primenjivanja bilo kakvog saveta pročitanog na sajtu ordinacije obavezno se posavetujte sa stomatologom.

32
+
Godina iskustva
7500
+
Zadovoljnih pacijenata
10000
+
Osmeha