Naš tim

 

dr Miodrag Barjaktarević

dr Miodrag Barjaktarević

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu gde je završio i specijalističke studije iz oblasti stomatološke protetike. Usavršavao se u oblasti implantologije i kompjuterske stomatologije-CAD-CAM sistem. 


Tridesettrogodišnje iskustvo u stomatologiji, od toga 28 godina u privatnoj praksi kao vlasnik ordinacije Barjaktarević. Predsednik Komore privatnih doktora stomatologije od 1998-2003 god, potpredsednik ekspertske grupe za stomatologiju od 2003 – 2008. god, član upravnog odbora BASS-a i predsednik Akademije za estetsku stomatologiju. Član CEREC CLUB-a. Član Evropske Asocijacije za Oseointegraciju (EAO).

Organizator je više stručnih skupova i autor radova iz oblasti stomatološke protetike. Govori engleski jezik.

dr Marko Milićević

dr Marko Milićević

Diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Pančevu. Stalno zaposlen kao klinički stomatolog. Autor stručnih radova iz oblasti parodontologije i endodoncije. Usavršava se u oblasti endodoncije, parodontologije i implantologije, kompjuterske stomatologije – CadCam sistema kao i preventivne stomatologije. Član iTopAdvanced Club-a.

 

U ordinaciji učestvuje u fazama predprotetske pripreme. Zadužen za stomatološku fotografiju i održavanje blog stranice na sajtu ordinacije. Govori engleski jezik.

dr Daniela Angela Vranić

dr Daniela Angela Vranić

Diplomirala na stomatološkom fakultetu u Beogradu. Stalno zaposlena kao klinički stomatolog. Govori nemački i engleski jezik, služi se francuskim jezikom. Usavršava se u oblasti opšte i preventivne stomatologije kao i ortodoncije. Član iTopTeacher Club-a. U ordinaciji učestvuje u fazama predprotetske pripreme. 

Stomatološka sestra Marina Tomić

Stomatološka sestra Marina Tomić

Poseduje višegodišnje iskustvo i uspešno obavlja poslove asistencije iz svih oblasti stomatologije. Zadužena je i za administrativni rad ordinacije. Govori engleski jezik.

Stomatološka sestra Marina Prelević

Stomatološka sestra Marina Prelević

Poseduje višegodišnje iskustvo i uspešno obavlja poslove asistencije iz svih oblasti stomatologije. U ordinaciji učestvuje u završnim fazama izrade protetskih nadoknada. Član iTopBasic Club-a. Govori engleski jezik.