Naš tim

Naše ljubazno osoblje i stomatolozi svakom pacijentu dodeljuju istu pažnju i činimo vaš dolazak kod zubara prijatnim iskustvom. Zahvaljujući stalnom usavršavanju i praćenju najnovijih svetskih trendova u stomatološkoj praksi, mi vam predlažemo najbolje rešenje za Vaš zdravstveni ili estetski problem imajući u vidu vaše zahteve i mogućnosti.

Miodrag Barjaktarević
Miodrag BarjaktarevićDr stomatologije
Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu gde je završio i specijalističke studije iz oblasti stomatološke protetike. Usavršavao se u oblasti implantologije i kompjuterske stomatologije-CAD-CAM sistem.
Tridesettrogodišnje iskustvo u stomatologiji, od toga 28 godina u privatnoj praksi kao vlasnik ordinacije Barjaktarević. Predsednik Komore privatnih doktora stomatologije od 1998-2003 god, potpredsednik ekspertske grupe za stomatologiju od 2003 – 2008. god, član upravnog odbora BASS-a i predsednik Akademije za estetsku stomatologiju. Član CEREC CLUB-a. Član Evropske Asocijacije za Oseointegraciju (EAO).
Organizator je više stručnih skupova i autor radova iz oblasti stomatološke protetike. Govori engleski jezik.
Marko Milićević
Marko MilićevićDr stomatologije
Diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Pančevu. Stalno zaposlen kao klinički stomatolog. Autor stručnih radova iz oblasti parodontologije i endodoncije. Usavršava se u oblasti endodoncije, parodontologije i implantologije, kompjuterske stomatologije – CadCam sistema kao i preventivne stomatologije. Član iTopAdvanced Club-a.
U ordinaciji učestvuje u fazama predprotetske pripreme. Zadužen za stomatološku fotografiju i održavanje blog stranice na sajtu ordinacije. Govori engleski jezik.
Daniela Angela Vranić
Daniela Angela VranićDr stomatologije
Diplomirala na stomatološkom fakultetu u Beogradu. Stalno zaposlena kao klinički stomatolog.
Govori nemački i engleski jezik, služi se francuskim jezikom. Usavršava se u oblasti opšte i preventivne stomatologije kao i ortodoncije.
Član iTopTeacher Club-a. U ordinaciji učestvuje u fazama predprotetske pripreme.
Marina Prelević
Marina Prelevićstomatološka sestra
Poseduje višegodišnje iskustvo i uspešno obavlja poslove asistencije iz svih oblasti stomatologije.
U ordinaciji učestvuje u završnim fazama izrade protetskih nadoknada.
Član iTopBasic Club-a. Govori engleski jezik.
Marina Tomić
Marina Tomićstomatološka sestra
Poseduje višegodišnje iskustvo i uspešno obavlja poslove asistencije iz svih oblasti stomatologije.
Zadužena je i za administrativni rad ordinacije. Govori engleski jezik.

Pridružite se mnogobrojnim zadovoljnim pacijentima

Dr Barjaktarevic postoji već 29 godina kao stručna stomatološka ordinacija i ima veliki broj pacijenata koji nam ukazuju poverenje i iznova nas biraju za njihovog porodičnog stomatologa.

Zakažite pregled