Stomatološka ordinacija Barjaktarević
već 30 godina pruža visokokvalitetnu profesionalnu stomatološku uslugu pacijentima svih uzrasta.

Stomatološka ordinacija – Individualno pristupajući svakom pacijentu i svakom problemu, poštujući pre svega medicinske kriterijume ali i vrlo visoke estetske zahteve, stomatolozi u ordinaciji Barjaktarević uspešno rešavaju i najsloženije  probleme koji se javljaju kod pacijenata.

Ono što je za pacijenta najvažnije jeste da se u ordinaciji primenjuju najsavremenija dostignuća stomatološke prakse i nauke, da se koriste viskokokvalitetni materijali renomiranih proizvođača i da je stepen bezbednosti pacijenta apsolutni prioritet.

Zakažite pregled

U ordinaciji Barjaktarević pacijentu može biti pružen savet, usluga ili intervencija iz sledećih oblasti stomatologije:

 • Kontrolni pregledi dece i odraslih
 • Zaštita tvrdih i mekih tkiva aplikaciom aktivnih gelova
 • Rano otkrivanje oboljenja zuba i mekih tkiva
 • Beljenje zuba
 • Redovni kontrolni pregledi i intervencije

 • Kontrolni pregledi dece i odraslih
 • Zaštita tvrdih i mekih tkiva aplikaciom aktivnih gelova
 • Rano otkrivanje oboljenja zuba i mekih tkiva
 • Beljenje zuba
 • Vađene zuba, standardno i hirurško
 • Resekcija korena zuba
 • Sinus-lift (podizanje dna sinusa)
 • Plombiranje zuba: kompozitne plombe, keramički inleji

 • Obrada kanala korena zuba i punjenje
 • Lečnje parodontopatije
  • Konzervatvnim
  • Hirurškim postupkom
 • Ugradnja koštanih implantata
 • Ugradnja implantata
 • Protetika na implantatima
 • Keramičke fasete
 • Mostovi: metalokeramički i bezmetalni
 • Krunice: metalokeramičke, bezmetalne
 • Endokrune
 • Ugradnja faseta
  • Bez brušenja zuba
  • Sa brušenjem zuba

Stomatološka ordinacija Barjaktarević

Ono što posebno karakteriše rad stomatologa i pristup rešavanju problema pacijenta u ovoj ordinaciji jeste izgrađen visok nivo estetskih zahteva.

Kada se medicinski problem reši na najbolji način, onda dolazi na red ono što, ustvari,  pacijenta najčešće učini najsrećnijim: rezultat koji se vidi, koji je u skaldu sa željama pacijenta ali i sa prirodnim izgledom zubnog niza.

Za takve rezultate zaslužan je NAŠ TIM

Dr Miodrag Barjaktarević

Miodrag Barjaktarević
Dr stomatologije

U stomatološkoj ordinaciji Barjaktarević radi stručni tim predvođen dr stomatologije, specijalistom stomatološke protetike, dr Miodragom Barjaktarevićem.

Dr Barjaktarević je svoj visoki renome stekao dugogodišnjim radom, usavršavanjem, praćenjem i primenom značajnih dostignuća iz stomatološke evropske i svetske prakse, poštovanjem struke i pacijenta.

Dr Barjaktarević je jedan od pokretača upotrebe digitalne stomatologije u regionu, korišćenja kompjuterskih softvera i savremene opreme i materijala koji su pacijentima doneli značajno poboljšanje kvaliteta usluge, ali i bezbednost i brzinu u rešavanju velikog broja stomatoloških problema.

Dr Barjaktarević je nakon osnovnih studija stomatologije i specijalističkih studija iz oblasti stomatološke protetike na beogradskom Stomatološkom fakultetu, nastavio svoje kontinuirano usavršavanje kroz licencirane obuke i edukaciju iz oblasti implantologije, paradontologije i kompjuterske stomatologije. I ne samo kao slušalac, već i kao predavač na kongresima, seminarima i radionicama gde je prikazivao specifične slučajeve iz svoje dugogodišnje prakse, ali i prikazujući nove postupke, procedure, materijale i iskustva u primeni podrške savremene tehnologije stomatološkoj praksi, poput CAD Cam softvera (Computer – Aided Design and manufacturing).

Dr Barjaktarević je aktivan i u strukovnim organizacijama i udruženjima. Kao predsednik Komore privatnih doktora stomatologije od 1998-2003 godine i potpredsednik ekspertske grupe za stomatologiju od 2003 – 2008. godine dao je značajan doprnos ustanovljenju instutucija i unapredjenju legislative privatne stomatološke prakse, a kao član Upravnog odbora BaSS (Balkan Stomatological Society), najvećoj naučnoj i profesionalnoj organizaciji stomatologa na Balkanu, širenju saznanja o dostignućima srpske stomatologije izvan granica Srbije.

Dr Barjaktarević je osnivač i predsednik Akademije za estetsku stomatologiju, član CEREC (Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics) Club-a i član Evropske Asocijacije za Oseointegraciju (EAO).

Stomatološka ordinacijaDr stomatologije Marko Milićević je klinički stomatolog i najbliži saradnik dr Barjaktarevića.

U svakodnevnoj praksi primenjuje znanje stečeno na fakultetu ali i metode i procedure koje su u stomatološkoj ordinaciji Barjaktarević ustanovljene kao nadogradnja standardnim.

Dr Milićević je veoma posvećen stalnom usavršavanju u oblasti endodoncije, parodontologije i kompjuterske stomatologije, a svoj hobi, bavljenje fotografijom, uspešno svakodnevno prmenjuje u praksi u ordinaciji, pa je tako najzaslužniji za bogatu galeriju i arhivu stomatoloških radova urađenih u ordinaciji Barjaktarević.

Dr Milićević je član iTopAdvanced Club-a (napredni nivo teoretske i praktične obuke profesionalaca u stomatologiji).

Dr stomatologije Daniela Angela Vranić, klinički stomatolog u ordinaciji Barjaktarević, uspešno sledi starije kolege u procesima sveobuhvatnog lečenja svih stomatoloških problema.

Najviše je posvećena oblasti opšte i preventivne stomatologije, a u oblasti dečje stomatologije dr Vranić je već stekla poverenje velikog broja malih pacijenata postižući značajne rezultate u lečenju i edukaciji pacijenata dečjeg uzrasta i negujući odnos uzajamnog poverenja sa njima.

Dr Vranić je član iTopTeacher Club-a (čine ga profesionalci obučeni da pacijentu pruže teoretska uputstva i praktičnu obuku u cilju doživotnog očuvanja zdravlja zuba).

Stomatološka sestra Marina Prelević:

Već dugi niz godina najbliži saradnik i podrška doktorima tokom zahtevnih intervencija, ali i pacijentima u ordinaciji i putem telefona, pružajući sve neophodne informacije.

Svojim dugogodišnjim iskustvom ali i stalnim usavršavanjem i prihvatanjem novih procedura u radu, upoznavanjem sa primenom novih materijala i postupaka, značajno doprinosi uspešnosti tima ordinacije.

Stomatološka sestra Marina Tomić:

Dugogodišnji nezamenljivi član uspešnog tima ordinacije, saradnica dr Barjaktarevića duže od 15 godina.

Sestra Marina osposobljena za asistenciju tokom svih stomatoloških procedura, uključujući i najzahtevnije hirurške intervencije.

Osim toga, zadužena za administrativne poslove ordinacije, za kontakt s pacijentima kojima u svakom trenutku pruža kompletnu informaciju o stomatološkim procedurama u ordinaciji, prati njihov oporavak nakon intervencija i daje svako drugo uputstvo ili koje pacijent zahteva.

Pridružite se mnogobrojnim zadovoljnim pacijentima

Stomatološka ordinacija Dr Barjaktarevic postoji već 29 godina kao stručna stomatološka ordinacija i ima veliki broj pacijenata koji nam ukazuju poverenje i iznova nas biraju za njihovog porodičnog stomatologa.

Zakažite pregled