Cad Cam stomatologija

Cad Cam stomatologija

Stomatologija je dobila novog moćnog saveznika, kompjutersku tehnologiju u vidu CadCam sistema. CAD-CAM je akronim za Computer Aided Design – Computer Aided Manufacturing (kompjuterski potpomognut dizajn – kompjuterski potpomognuta izrada).

Prednosti CAD-CAM sistema:

  • komforan za pacijente
  • bolja preciznost
  • uzimanje digitalnog otiska (bez kašika i otisnih masa)
  • koriste se specijalne vrste keramike sa karakteristikama prirodnih zuba
  • visoki estetski standardi protetskih nadoknada
  • trajnost nadoknada
  • ušteda vremena, izrada u jednoj poseti stomatologu

Cad Cam stomatologija

U savremenoj stomatologiji Cad-Cam tehnologija se koristi da bi olakšala i pomogla stomatolozima i zubnim tehničarima u izradi preciznih zubnih nadoknada: inleja, onleja, endokruna, krunica, faseta i mostova… Prednost Cad- Cam tehnologije je pojednostavljenje standardne procedure, značajno bolja preciznost, brzina rada i vidan estetski napredak u izradi protetskih nadoknada. Ono što je do skoro rađeno danima i zahtevalo nekoliko dolazaka u ordinaciju, danas se završava u jednoj ili eventualno dve posete stomatologu.

Digitalna tehnologija (CadCam) pacijentima omogućava veći komfor, brzina izrade, kvalitetnije protetske nadoknade.

Stomatološka ordinacija Barjaktarević lider u ovoj oblasti

Nakon višegodišnje upotrebe Cad-Cam sistema, sa zadovoljstvom možemo reći da smo lideri u ovoj oblasti stomatologije na ovim prostorima. Korišćenjem najsavremenijeg Cad-Cam sistema sa digitalnom 3D OmniCam kamerom se dobijaju najprecizniji digitalni modeli. U kombinaciji sa Cerec MCXL frezom sada imamo novu slobodu modelovanja od keramičkih mostova do estetskih keramičkih suprastruktura za implantate u frontalnoj regiji.

Ukoliko Vas zanimaju cene za usluge Cad Cam stomatologije kontaktirajte nas putem stranice kontakt na našem sajtu.

Cad Cam fasete i bezmetalne krunice

Individualne keramičke suprastrukture