COVID19 i STERILIZACIJA

Barjaktarević estetska stomatologija

Pripremi i sterilizaciji opreme i instrumenata u ordinaciji Barjaktarević se oduvek posvećivala izuzetna pažnja. Osim što su u ovom procesu ispunjeni svi uslovi predviđeni zakonom i najvišim standardima EU, dva puta godišnje sertifikovana laboratorija Gradskog zavoda za zdravstvenu zaštitu kontroliše kompletnu proceduru i uređaje za sterilizaciju. U ordinaciji su u primeni i dodatne mere bezbednosti i zaštite zdravlja pacijenata i osoblja: koriste se jednokratna sredstva i oprema za rad (maske, čaše, komprese, sisaljke, viziri), za svakog pacijenta se koristi nov sterilisan set instrumenata koji se otvara pred pacijentom i koji se koristi jednokartno.

Dodatne mere bezbednosti uvedene su u ordinaciji nakon pojave pandemije COVID 19: postavljanje dezo-barijera na putanji kojom se pacijent kreće kroz ordinaciju, merenje telesne temperature svakog pacijenta, dezinfekcija i sterilizacija vazduha u ordinaciji tokom 24 sata najsavremenijim sertifikovanim aparatom, dodatna zaštitna oprema stomatologa i sestara i vodi se evindencija podataka u vezi kretanja i kontakata pacijenta bitnih za epidemiološku situaciju. Po potrebi se pacijentu radi brzi antigenski test na covid 19 virus.

Barjaktarević estetska stomatologija

Zakazivanje termina i pregleda putem telefona:  +381 11 32 32 173 +381 11 32 22 425
ili popunjavanjem online formulara.

NAPOMENA

Sadržaj web sajta ordinacije nije zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen ličnim potrebama pojedinog korisnika. Informacije na sajtu ordinacije nisu zamena za lekarski pregled i savete medicinskog osoblja niti su sugestija za određeni program lečenja. Cilj informacija na sajtu je da dopuni vašu informiranost o zdravlju i lečenju. U slučaju zdravstvenog problema obratite se stomatologu. Pre primenjivanja bilo kakvog saveta pročitanog na sajtu ordinacije obavezno se posavetujte sa stomatologom.