O nama

Već 33 godine pruža visokokvalitetnu profesionalnu stomatološku uslugu pacijentima svih uzrasta. Timski rad, praćenje savremenih dostignuća stomatološke nauke I prakse, njihova primena u ordinaciji, najkvalitetnija oprema I materijali koji se koriste u radu, stalno usavršavanje I doktora stomatologije I osoblja ordinacija, samo su neke od karakteristika rada ordinacija Barjaktarević.

Ali sve to ne bi imalo takav rezultat da nije potpuno individualnog pristupa svakom pacijentu i njegovom problemu, zahtevima a često i željama. Ali ni to ne bi bilo dovoljno da se ordinacija izdvoji na tržištu stomatoloških usluga na način kako to čini godinama i što potvrđuje veliki i sve veći broj pacijenata, da nije specifične estetske prefinjenosti u radu, osećaja za skladno i lepo, za kategoriju iznad. Digitalna stomatologija je specijalnost ordinacije Barjaktarević. Ali, digitalna stomatologija u ordinaciji Barjaktarević se radi na najsavremenijoj opremi koja se trenutno koristi u svetu, sa licenciranim softverma, obučenim osobljem i uz permanentnu tehničku podršku proizvođača- to je ono zbog čega u ovoj ordinacije nećete čuti da “mašina baguje”, da je internet nestabilan ili da se prvi put tako nešto dešava baš eto u Vašem slučaju…. Nestrpljenje ili blaga slutnja, čak i strah kako će rad izgledati na kraju, da li će to biti ono što ste želeli, što ste se dogovorili sa stomatologom, u ordinaciji Barjaktarević je sveden na minimum: kod gotovo svake indikacije, tokom planiranja intervencije, pa i one najsloženije, stomatolog će uraditi provizorni rad koji je verna slika onoga što će pacijent na kraju dobiti.

Videćete svoj budući osmeh na početku često zahtevnog, ponekad i vremenski dugotrajnog procesa (ako su implanti deo stomatoločke interencije) ali ćete znati kuda sve to vodi. Ili, kako će to izgledati već sutra ili prekosutra, ako su fasete u pitanju. Da, već za dan-dva ćete se drugačije osećati, slobodnije, opuštenije, osmeh će biti spontan, bez prikrivanja rukom…

A da ova priča postoji, opstaje i biva sve uspešnija, celi tim ordinacije radi naporno i kada ste pacijent u ordinaciji, ali i kad Vi odete iz ordinacije i odmarate se do sutrašnjeg ili narednog pregleda i intervencije: stomatolozi raznišljaju o svakom pojedinačnom slučaju, još jednom prolaze kroz celu proceduru, analiziraju i proveravaju sve medicinske i estetske aspekte narednih faza rada, spremni za Vaš naredni susret. A Vi: pa to je onaj lep osećaj sigurnosti, kad znate da ste u dobrim rukama.

A za taj osećaj zaslužan je uigran i uspešan tim ordinacije:

TIM

Stručni tim Ordinacije Barjaktarević predvodi dr stomatologije, specijalista stomatološke protetike, dr Miodrag Barjaktarević.

Dr Miodrag Barjaktarević

Dugogodišnji rad, stalno usavršavanje, praćenje i primena značajnih dostignuća iz stomatološke evropske i svetske prakse, bezrezervno poštovanjem struke i uvek pacijenta, kongresi, sipozijumi, radovi, beskrajno strpljenje u radu s pacijentima i u prenošenju znanja mlađim kolegama, nesavladiva žeđ za novim saznanjima iz struke i prakse… i još mnogo toga karakteriše dr Barjaktarevića. 

Ali ono što pacijent odmah može da primeti jeste njegov istančani osećaj za estetiku. Ne, neće Vas pustiti da odete iz ordinacije sve dok rad ne bude baš onakav kako najboje može da izgleda i u skladu s Vašim izgledom i ličnošću.

A sve to mu omogućuje dugogodišnji ozbiljan trud uložen u stručno obrazovanje i usavršavanje: beogradski Stomatološki fakultet i specijalističke studije stomatološke protetike, licencirane obuke i edukacije iz oblasti implantologije, paradontologije i kompjuterske stomatologije, niz održanih obuka, predavanja, prikaza slučajeva i upotrebe novih materijala i procedura, primena podrške savremene tehnologije stomatološkoj praksi poput CAD Cam softvera, i uvek tražeći još i više i bolje od sebe i od svojih saradnika.

Kao osnivač i predsednik Akademije za estetsku stomatologiju, član CEREC (Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics) Club-a i član Evropske Asocijacije za Oseointegraciju (EAO), dr Barjaktarević je načinio pionirski korak u ovoj oblasti u srpskoj stomatologiji i na njegovo veliko zadovojstvo, danas je njegovim putem krenula grupa mlađih kolega da se uspešno bavi i ovom granom stomatologije.

Sa mesta predsednika Komore privatnih doktora stomatologije od 1998-2003 godine i potpredsednika ekspertske grupe za stomatologiju u periodu od 2003 – 2008. godine, dao je značajan doprnos ustanovljenju instutucija i unapređenju legislative privatne stomatološke prakse, a širenju saznanja o dostignućima srpske stomatologije izvan granica Srbije posvetio se kroz rad u Upravnom odboru BaSS (Balkan Stomatological Society), najvećoj naučnoj i profesionalnoj organizaciji stomatologa na Balkanu.

Stomatološka sestra Marina Tomić 

Dugogodišnji nezamenljivi član uspešnog tima ordinacije je stomatološka sestra Marina Tomic. Duže od 20 godina članica tima ordinacije Barjaktarević, veoma pouzdana saradnica i glavni oslonac doktorima u radu i saradnji s pacijentima. Vešta i od ogromne pomoći u asistenciji dr Barjaktareviću tokom najsloženijih intervencija, besprekorna u poštovanju zdravstvenih i bezbednosnih procedura, precizna u evidencijama.

Marina Tomić svojim toplim odnosom prema pacijentima, umirujućim glasom i blagim vojvođanskim akcentom je svojevrsni sedativ za svakog uplašenog ili nervoznog pacijenta.

Uspeh je u ovakvom timu uvek rezultat sinergije, poverenja i punog razumevanja.

Vaš prvi kontakt s ordinacijom Barjaktarević će verovatno biti razgovor putem telefona sa jednom od Marina, objasniće Vam sve ili skoro sve što je važno, pokušaće da odgovori na sva Vaša pitanja, koliko god ih bude koliko god da su teška, sigurno će se potruditi da Vam nađe termin koji Vam najviše odgovara a onda će u dogovoreno vreme i da Vas dočeka u ordinaciji.

A kad god oseti da treba, držaće Vas za ruku dok traje intervencija. Brinuće se za Vaš oporavak i nakon intervencije i biti Vaš kontak u svakom trenutku tokom izrade protetskog rada ili druge stomatološke procedure, odnosno dok ste pacijent Ordinacije Barjaktarević.

A pošto ordinacija nije samo stomatologija, tu je Andrej Barjaktarević, da složi sve papire, da plati i naplati šta treba, da naruči materijale i istraži šta je novo i dobro na tržištu stomatoloških aparata, instrumenata, materijala.

Andrej je umnogome zaslužan i za ovaj sajt a izgleda da da ima još nekog keca u rukavu koji će u ordinaciju uneti dodatni duh mladosti i savremene tendencije u marketingu i komunikaciji.

Osim toga, u ordinaciji Barjaktarević je već prošlo obuku rada na CEREC-u više mladih doktora stomatologije (a i onih iskusnijih stomatologa) koji su se na taj način osposobili za samostalni rad.

U Ordinaciji Barjaktarević je uvek otvoren neformalni konkurs za nove saradnike, kako već afirmisane stomatologe koji žele da se priključe ovakvom timu i svojoj kompetentnosti dodaju nove vrednosti, tako i za mlade koji tek započinju svoju profesionalnu karijeru.