IZBELJIVANJE ZUBA

Izbeljivanje zuba ceo proces

Svako od nas ima specifičnu boju zuba, uslovljenu genetikom, životnim navikama, medikametoznom terapijom (tetraciklini) i drugim životnim okolnostima. Ali ne znamo nikoga ko ne želi da ima lepe, bele zube. A mnogi i još belje…

Pa, mogu li beli zubi biti još belji? Da, to je još jedna procedura estetske stomatologije: IZBELJIVANJE.

Ordinacijsko izbeljivanje

Procedura izbeljivanje zuba spada u domen estetske stomatologije i mora se raditi pod stručnim nadzorom stomatologa.

Šta god da je razlog da pacijent želji izbeljivanje (prilično kafe, jakih čajeva, cigareta ili crvenog vina, upotreba tetraciklina ili neadekvatno tretirani zubi, gangrena… a i godine života), treba ga raditi u stomatološkoj ordinaciji ili u kućnim uslovima, ali preparatom, po uputstvima i uz poštovane procedure koju pacijent dobije u ordinaciji.

Bright smiles

Inovativna tehnologija i obučen tim: samouvereni se češće smeju, a oni koji se češće smeju osećaju se sve samouverenije!
Dođite po svoj Bright smile!

U ordinacija Barjaktarević izbeljivanje zuba ćete dobiti korišćenjem vodonik-peroksida u gelu koji se nanosi na zube a dejstvo gela se pojačava primenom specijalne „BriteSmile“lampe.

Brzo

Tri puta po 15 minuta tretmana i za nekih 45 minuta Vaši zubi će dobiti novi sjaj i 2-3 nijanse svetliju boju.

Bezbedno

Zadovoljna pacijentkinja nakon izbeljivanja zuba

Sigurno beljenje zuba: samo uz stručnu kontrolu i nadzor!

Ono što je najvažnije: tretman je potpuno bezbedan i radi se pod kontrolom stomatologa, proizvodima renomiranih proizvođača i uz striktno poštovanje procedure. Ali, moraćete i nakon izlaska iz ordinacije da poštujete još neko vreme pravila: neposredno nakon beljenja zuba nema konzumiranja:
● Kafe
● Čaja
● Gaziranih napitaka
● Cigareta

Ne zauvek, naravno!

A možda imate neki zub u boji koja Vam se ne sviđa a kao posledicu davnašnjeg ili neadekvatnog lečenja. I tu ima pomoći, ali procedura izbeljivanja ovih zuba je delikatan proces i zahteva pažnju i strpljenje i stomatologa i pacijenta. Uz odgovarajući tretman i kod ovakvih zuba je moguće je dobiti vrlo dobre rezultate.

Lako

Bezbolno do stvarno belih zuba

Može i kod kuće: izbeljivanje u kućnim uslovima je takođe vrlo efikasan način postizanja lepog i svetlog osmeha. Ali ovako procedura obuhvata:
1. uzimanje otiska zuba u ordinaciji
2. izradu specijalnih silikonskih splintova (folija) u koje se stavlja gel za izbeljivanje

Pacijent u ordinaciji dobija precizno uputstvo o proceduri koju primenjuje tokom 5-7 dana.

Dobra higijena

Ako održavate dobru oralnu higijenu, smanjićete mogućnost prebojavanja zuba. Uz redovne kontrole Vaši zubi će biti blistavi a desni zdrave.

I da ne zabooravimo: pre početka procesa izbeljivanja zuba, zubi se moraju popraviti i očistiti. Da bi bilo belo mora najpre biti zdravo i čisto!

Da!

Zub pre i posle izbeljivanja

Tri puta belje: da, moguće je!

U našem fokusu je uvek bio i ostao pacijent, individualni pristup i individualni tretman. Nisu svi pacijenti isti, niti su svi zubi jednako beli – niti mogu biti.
Ali će iz ove ordinacije izaći u najboljoj boji!

NAPOMENA

Sadržaj web sajta ordinacije nije zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen ličnim potrebama pojedinog korisnika. Informacije na sajtu ordinacije nisu zamena za lekarski pregled i savete medicinskog osoblja niti su sugestija za određeni program lečenja. Cilj informacija na sajtu je da dopuni vašu informiranost o zdravlju i lečenju. U slučaju zdravstvenog problema obratite se stomatologu. Pre primenjivanja bilo kakvog saveta pročitanog na sajtu ordinacije obavezno se posavetujte sa stomatologom.