ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Estetska stomatologija zadovoljni pacijent

Tamo gde se u stomatološkom tretmanu sreću nauka i umetnost, tu nastaje estetska stomatologija, ne kao posebna stomatološka disciplina, već pre kao sveobuhvatni pristup i kombinacija svih stomatoloških grana s ciljem dobijanja najboljeg rezultata za pacijenta iz estetske, funkcionalne i biološke perspektive.

ŠTA JE ESTETSKA STOMATOLOGIJA?

Estetska stomatologija je multidisciplinarni stomatološki pravac mišljenja i delanja. Nastala je kombinovanjem svrsishodnih i efikasnih aspekata zvaničnih specijalističkih oblasti i procedura u stomatologiji. Njen cilj je estetsko i funkcionalno unapređivanje dentalnog stanja čoveka oblikovano prema individualnim potrebama i željama svakog pacijenta. Širok raspon tretmana estetske stomatologije usmeren je prema maksimizaciji rezultata u oblasti zdravlja i lepote zuba i vilice.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA U PRAKSI?

Estetska stomatologija nudi širok raspon tretmana i mogućnosti za poboljšanje izgleda vaših zuba i osmeha. Neki od tretmana koje Vam  iskusni tim ordinacije Barjaktarević može ponuditi su:

  1. Osnovne mere prevencije oralnih oboljenja – uklanjanje kamenca i poliranje zuba

  2. Beljenje i ispravljanje oštećenih, istrošenih ili prebojenih zuba

  3. Ortodonske tretmane i preoblikovanje desni

  4. Ugradnja implantata i kruna na implantatima

  5. Promena oblika i položaja zuba – fasete/viniri

  6. Keramičke plombe – in-lay, over-lay

  7. Potpuna rekonstrukcija stanja u ustima pacijenta – niz stomatoloških intervencija čiji je krajnji rezultat vrhunski estetski i zdravstveni nivo

Cene svih naših tretmana i usluga možete pogledati ovde.

Pre i posle tretmana estetske stomatologije
Pre i posle

 

ESTETSKA STOMATOLOGIJA I LEPOTA

Estetska stomatologija poslednjih godina postaje sve popularnija. Lep osmeh sa zdravim desnima i zubima nešto je što svi želimo i ono što naša stomatološka praksa uspeva da pruži našim pacijentima. Tretman i terapija koja se sprovodi moraju biti urađeni na najvišem nivou preciznosti, kvaliteta i veštine. Rezultat će biti lep, prirodan osmijeh sa zdravim zubima i desnima!

Osmeh je prozor duše, pokazuje naše emocije, vitalnost, mladost, samopouzdanje, zadovoljstvo….senzualnost…
Pokaži zube!

Fasete za zube u estetskoj stomatologiji

Mogu ovako, ali i onako… da izgledaju
Koliko mogu biti lepi, beli, privlačni… a koliko mogu biti i drugačiji: odbojni…
Mislite o tome…..

ESTETSKA STOMATOLOGIJA I ZDRAVLJE

To ste Vi!
Beli, blistavi i lepi zubi daju sliku o zdravlju celog organizma

Izbeljivanje zuba estetska stomatologija

Ali, estetska stomatologija nije samo najnoviji hir u korigovanju izgleda dela lica! Kako biste osigurali zdravlje i lepotu svog osmeha u godinama koje su pred Vama, morate biti sigurni da su saveti koje dobijate od stomatologa u Vašem najboljem interesu, morate razumeti različite dostupne mogućnosti tretmana i intervencija, prednosti i nedostatke svake od njih. Naš cilj je da Vam pružimo upravo to i nećemo izostaviti da Vas upozorimo na bilo koji postupak ili tretman za koje smatramo da nisu u Vašem najboljem interesu. Ne dajemo laka obećanja, detaljno proučavamo svaku situaciju i zahtev pacijenta, ali i stojimo iza svojih stavova i predloga za postizanje lepog osmeha kako bismo očuvali zdravlje i integritet vaših zuba.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA U STOMATOLOŠKOJ ORDINACIJI BARJAKTAREVIĆ – ZNANJE  I ISKUSTVO

Interdisciplinarni pristup u rešavanju stomatoloških problema: korišćenje znanja i veština iz različitih oblasti stomatologije kako bi se postigli visoki estetski i funkcionalni rezultati

Primenjujući integrisani interdisciplinarni pristup u rešavanju problema kako bi se postiglo optimalno i dugoročno zdravlje zuba, funkcija i estetika, jednom rečju sve ono što danas savremena dostignuća u stomatološkoj praksi na polju estetike mogu ponuditi, i Vama su dostupna u stomatološkoj ordinaciji Barjaktarević.

TRAJEMO ZAJEDNO

Popravićemo Vaš osmeh zajedno!
Niste zadovoljni svojim osmehom? Obratite nam se, posedujemo umeće, iskustvo i tehnologije kojima možemo znatno ulepšati Vaš osmeh.

Trajemo uspešno!
32 godine iskustva u primeni najsavremenijih dostignuća stomatološke nauke i prakse i korišćenje viskokokvalitetnih materijala renomiranih svetskih proizvođača, čine nas spremnim za uspešno rešavanje najsloženijih stomatoloških problema pacijenata, od dečjeg uzrasta pa tokom celog života.

NAPOMENA

Sadržaj web sajta ordinacije nije zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen ličnim potrebama pojedinog korisnika. Informacije na sajtu ordinacije nisu zamena za lekarski pregled i savete medicinskog osoblja niti su sugestija za određeni program lečenja. Cilj informacija na sajtu je da dopuni vašu informiranost o zdravlju i lečenju. U slučaju zdravstvenog problema obratite se stomatologu. Pre primenjivanja bilo kakvog saveta pročitanog na sajtu ordinacije obavezno se posavetujte sa stomatologom.