PRIMESCAN APARAT

Barjaktarević estetska stomatologija

S ponosom možemo obavestiti pacijente da smo u ordinaciji počeli sa korišćenjem novog intraoralnog skenera najnovije (IV) generacije PrimeScan.
PrimeScan je intraolarni skener koji ispunjava najviše uslove preciznosti, comfora i bezbednosti  u radu.
PrimeScan postavlja nove, najviše standarde u u tehnologiji skeniranja zuba. Intraolarno skeniranje je sada preciznije, brže i lakše nego ikada, a za pacijenta je mnogo udobnije. Značajno veća rezolucija sa mnogo više podataka i njihova brža obrada daje rezultat izuzetne preciznosti i savršene oštrine, što stomatologu omogućava postavljanje indikacije, planiranje i izradu protetskih nadoknada najvišeg kvaliteta i najčešće tokom jedne posete ordinaciji.

Ordinacija Barjaktarević:
Iskustvo duže od 13 godina u digitalnoj stomatologiji

 CEREC referentna ordinacija

Zakazivanje termina i pregleda putem telefona: +381 11 32 32 173 +381 11 32 22 425
ili popunjavanjem online formulara.

NAPOMENA

Sadržaj web sajta ordinacije nije zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen ličnim potrebama pojedinog korisnika. Informacije na sajtu ordinacije nisu zamena za lekarski pregled i savete medicinskog osoblja niti su sugestija za određeni program lečenja. Cilj informacija na sajtu je da dopuni vašu informiranost o zdravlju i lečenju. U slučaju zdravstvenog problema obratite se stomatologu. Pre primenjivanja bilo kakvog saveta pročitanog na sajtu ordinacije obavezno se posavetujte sa stomatologom.