PROTETIKA UZ POMOĆ EXOCAD-A

Barjaktarević estetska stomatologija

Imamo lepu vest za svoje sadašnje i buduće pacijente: u ordinaciji Barjaktarević od nedavno je u upotrebi EXOCAD softver i ovde Vam predstavljamo osnovne informacije o ovom izuzetnom i inovativnom alatu koji omogućava planiranje i izradu složenih protetskih nadoknada u sopstvenoj ordinaciji.

Barjaktarević estetska stomatologija

Exocad je moćan softwerski paket koji ima više značajnih mogućnosti, a pre svega omogućava stomatologu bolje planiranje I oblikovanje anatomskih krunica , manjih I većih mostova na implantatima , inlay-a , onlay-a ,  vinira , okluzalnih  faseta …Osim izuzetne preciznosti i kvaliteta u izradi i najsloženijih protetskih nadoknada, pomoću njega  obezbedjujemo brzu I laku komunikaciju sa svojim pacijentima i efikasnost I brzinu u radu.

Barjaktarević estetska stomatologija

Izradom nadoknada u ordinaciji izbegava se slanje digitalnih otisaka u tehniku gde bi se izrađivale protetske nadoknade. Osim vremenske uštede, za pacijente je značajna i komponenta udobnosti i efikasnosti, a i mogućnost kontrole kvaliteta i izgleda protetskog rada od početka pa sve do poslednje faze i krajnjeg rezultata.

Barjaktarević estetska stomatologija

Upotrebom EXOCAD softvera zatvoren je krug korišćenja najsavremenijih alata digitalne stomatologije danas u ordinaciji Barjaktarević: najbolja kamera za intraoralno snimanje (PrimeScan), EXOCAD softver za precizno oblikovanje nadoknada i izrada nadoknada u ordinaciji i time učinjen značajan korak u daljem razvoju digitalnog koncepta naše ordinacije.
U sledećem blogu ćemo Vas upoznati sa još jednom izuzetnom mogućnošću koju nam pruža korišćenje EXOCAD softvera: softver u sebi sadrzi opciju Smile designe-a pomocu koje pacijentima na pocetku intervencije mozemo da pokazemo krajnji očekivani  rezultat.
Barjaktarević estetska stomatologija
Zakazivanje termina i pregleda putem telefona:  +381 11 32 32 173 +381 11 32 22 425
ili popunjavanjem online formulara.

NAPOMENA

Sadržaj web sajta ordinacije nije zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen ličnim potrebama pojedinog korisnika. Informacije na sajtu ordinacije nisu zamena za lekarski pregled i savete medicinskog osoblja niti su sugestija za određeni program lečenja. Cilj informacija na sajtu je da dopuni vašu informiranost o zdravlju i lečenju. U slučaju zdravstvenog problema obratite se stomatologu. Pre primenjivanja bilo kakvog saveta pročitanog na sajtu ordinacije obavezno se posavetujte sa stomatologom.