ORTODONCIJA

Imate nepravilan položaj zuba i loš zagrižaj. Ne sviđa Vam se Vaš osmeh, izgled celog lica trpi zbog toga. Kandidat ste za ortodonsku terapiju.
Mislite da je kasno za to jer već odavno niste dete?
Nije tako-ne postoji starosna granica za ortodonsku terapiju!
Sve što treba Vi da uradite je da dođete u ordinaciju Barjaktarević da bismo uradili ortodonski pregled i da se dogovorimo oko odgovarajuće terapije.
Bilo da je poremećaj zuba gentski uzrokovan, bilo da je posledica traume, loše navike u detinjstvu (sisanje prsta), prevremeno izgubljenih mlečnih zuba ili nedostatkom zuba u zubnom nizu, za svaki problem postoji rešenje.
Ako je poremećaj položaja zuba primećen već u dečjem uzrastu kada oko 6-7 godine počinju da rastu stalni zubi, onda je to pravi trenutak za posetu stomatologu. U ranom uzrastu ortodontska terapija ne mora biti nužna, ali detaljan pregled može predvideti najpovoljnije vreme za početak tretmana. Jer, kao i usvakoj terapiji: pravovremeno primenjenom ortodontskom terapijom se skraćuje vreme nošenja ortodonskog aparata i postižu se bolji rezultati.
Funkcionalni ortodonski aparati, fiksni ortodonski aparati, aktivne folije-danas postoji dovoljno mogućnosti za primenu terapije za svaki pojedinačan slučaj, u zavisnosti od indikacije, životne dobi, a i od želje pacijenta.
Svaka dobro procenjena, precizno planirana i vođena terapija uz odgovarajući ortodonski aparat daje predvidive rezultate.
Budite strpljiv pacijent,  striktno poštujte proceduru koju Vam stomatolog naloži i na kraju terapije ćete biti bogato nagrađeni onim što Vam je najviše nedostajalo zbog ortodonskog problema: širokim, sjajnim osmehom zadovoljne osobe!

NAPOMENA

Sadržaj web sajta ordinacije nije zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili terapiju i nije prilagođen ličnim potrebama pojedinog korisnika. Informacije na sajtu ordinacije nisu zamena za lekarski pregled i savete medicinskog osoblja niti su sugestija za određeni program lečenja. Cilj informacija na sajtu je da dopuni vašu informiranost o zdravlju i lečenju. U slučaju zdravstvenog problema obratite se stomatologu. Pre primenjivanja bilo kakvog saveta pročitanog na sajtu ordinacije obavezno se posavetujte sa stomatologom.

32
+
Godina iskustva
7500
+
Zadovoljnih pacijenata
10000
+
Osmeha